logo

onze diensten

Onderhoud & service

Als u aan onderhoud of kleine klus denkt waar u zelf geen tijd voor heeft of het gewoon niet kan, bestaat de mogelijkheid dat een grote aannemer er geen tijd voor heeft. Dan bent u hier aan het goede adres. Bedenkt u maar eens iets in huis dat nodig moet gebeuren waar u nog steeds niet aan toe bent gekomen. Een lamp ophangen, herstel van een stoel, noem het maar op. Van vloerkleed reinigen tot aan harde vloeren, een slecht sluitende deur tot aan zelfbouwpakketten meubels, dus voor alles in en rondom uw huis bent u bij ons aan het goede adres.

Fietstechniek & reparatie

Door  de 24-uurseconomie waarin we leven, komen we er vaak niet aan toe om zelf onze fiets naar de rijwielhersteller te brengen. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor u om uw fiets desgewenst bij u thuis op te halen en weer bij u thuis af te leveren. Klik hier voor een prijslijst/aanvraag.

 

onze diensten

Tegelwerken & natuursteen

DL-Tegelwerken & Natuursteen is opgenomen in AKOB v.o.f.  Voor veel jongere mensen zijn de termen Gazel en Meester een uitgestorven begrip. Een ieder noemt zich tegenwoordig een tegelzetter maar in feite zijn de meeste daarvan plakkers. AKOB v.o.f. kan hierdoor met trots de titel Meester uitdragen. De werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen kunnen variëren van het betegelen cq zetten van &vloerwerk. Speciale snijwerkstukken zijn ook mogelijk zoals uw logo verwerkt in uw tegelwerk indien gewenst.

Aanbouw & renovatie

Voor nieuwe kozijnen, dakkapel, serre of elke ander soort aan- en uitbouw staat een team van vakbekwame mensen voor u klaar om u van dienst te zijn. Van ruwbouw tot afbouw: wij verzorgen uw verbouwing!